Produkter för ricotta ost (3)

Osteanalog

Osteanalog

Ostanalog, även känd som imitationsost eller ostalternativ, är en typ av ostprodukt där all eller en del av mjölkfettet ersätts med vegetabiliskt fett. Tillverkningsprocessen för Ostanalog liknar den för vanlig ost och väljs ofta för sin kostnadseffektivitet och enkelhet i produktionen. Ostanalog som erbjuds av Foodcom S.A. kännetecknas av sin mjuka konsistens, god elasticitet, homogena smältning, sträckegenskaper samt enkel rivning och skärning. Den har en hållbarhet på 3, 6 eller 12 månader. Foodcom S.A. levererar Ostanalog i 1 kg block eller riven och förpackad i 1 eller 2 kg påsar. På grund av sina utmärkta smältningsegenskaper används Ostanalog vanligtvis som en ersättning för pizzost och toppings, eftersom den liknar mozzarellaost. Den kan också användas i ostliknande produkter som kräver en lägre halt av fett och salt.
Ostanalog

Ostanalog

Ostanalog (även känd som imitationost eller ostalternativ) är en ostprodukt där mjölkfett delvis eller helt har ersatts med vegetabiliskt fett. När fullfettmjölk ersätts kallas produkten också "vegansk ost". Övriga produktionsstandarder är desamma som för vanlig ostproduktion. Analog ost väljs ofta på grund av kostnadseffektivitet och enkel produktion. Produkten är i stor utsträckning variabel i sin formulering och är därför lämplig för många tillämpningar.
Fryst Smör

Fryst Smör

Namnet smör är reserverat för produkter utan vegetabiliska fetter med en specifik mjölkfettinnehåll - minst 82% (inte mer än 16% vatten och 2% torrmjölk utan fett). Det tillverkas genom att vispa färsk eller fermenterad grädde eller mjölk för att separera smöret från kärnmjölken. Produkten är rik på vitaminerna A, D, K.